Това заяви на брифинг лидерът на Възраждане Костадин Костадинов.Ако тези представители

...
Това заяви на брифинг лидерът на Възраждане Костадин Костадинов.Ако тези представители
Коментари Харесай

Костадинов заплаши ПП-ДБ: Или подавате оставка, или избирате наши хора за шефове на БНБ и Сметната палата

Това съобщи на брифинг водачът на " Възраждане "  Костадин Костадинов.

„ Ако тези представители на ръководещата групировка ПП-ДБ бяха през днешния ден в залата, предложенията на ГЕРБ за разпоредбите за избор на шеф на Българска народна банка и Сметната палата нямаше да бъдат признати, тъй като бяха подкрепени само от депутатите на ГЕРБ и Движение за права и свободи, които са малцинство в този парламент – 89 индивида “, добави той.

 

„ С излизането си от залата ПП-ДБ помогнаха на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Така че разновидностите са два – или авансово са се разбрали в стаичката на Движение за права и свободи, или ПП-ДБ просто нямат хора, които да предложат за тези позиции и дезертират от ръководството “, сподели още Костадинов.

 

По този мотив от " Възраждане " желаеха от ПП-ДБ или да си подадат оставката, или да одобряват техните номинации за шефове на Българска народна банка и Сметната палата.

 

Ние можем да управляваме, имаме и претенденти за Сметната палата, Българска народна банка и НЗОК. Ако ръководещият мандатоносител не разполага с кадрови капацитет, да бъде по този начин добър да поддържа " Възраждане ". Иначе ще излезе, че са патерица на ГЕРБ и Движение за права и свободи.

 

Призоваваме ръководещите да подадат оставка незабавно, или да поддържат нашите претенденти, тъй като за разлика от ПП-ДБ, ние имаме кадровия капацитет да управляваме, акцентира водачът на " Възраждане ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР